De ieri și de azi: Femeia perfecta de ieri si de azi

Recomandări:

Femeia perfecta de ieri si de azi

 Sa ne si amuzam...


Idealul femeii perfecte a evoluat de-a lungul vremii.Astfel, ea, femeia perfecta a Clujului interbelic, avea ochii caprui, ca Mary Pickford, inaltimea de 1,63 m, ca Pola Negri, pieptul ca Greta Garbo (82,5 cm), talia ca Bebe Daniels (65 cm) si soldurile Gildei Gray (90 cm).




Sursa: Foaia transilvana

In 2009 femeia perfecta trebuia sa aiba picioarele Eve Longoria sau cel putin ale Nadinei Coyle, de la Girls Aloud, acestea trebuind sa fie "infipte" in apetisantul posterior al cantaretei Kylie Minogue. Parul trebuia sa arate ca cel al lui Cheryl Cole, iar abdomenul perfect al lui Britney Spears se potrivea perfect. Kelly Brook avea sani superbi, iar chipul Angelinei Jolie ii facea pe englezi sa-si ridice palariile.Englezii apreciau ca femeia perfecta ar trebui sa aiba brate ferme, ca ale Primei Doamne americane, Michelle Obama, care are si gingii perfecte.



Sursa: The Sun


 Dar care ar fi idealul in 2014?  Ma ajutati voi?



Sursa: www.topx.ro


3 comentarii :

  1. Femeia perfect? Un concept aproape ambigu daca tinem cont de faptul ca perfectiunea este din ce in un subiect abstract...Cat despre femeie, aceasta oricum este o diva :d..corect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeia perfecta cea din visul secret a fiecarui barbat:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim domnului, femeia perfecta nu exista! Daca are picioarele nu stiu cui, bustul altcuiva, dintii altcuiva, etc, e clar ca nu exista-si e bine asa, fiecare poate visa la infinit si, mai mult, visul nu e o idee fixa ci o imagine care se poate schimba oricand...lasati-ma sa visez, e gratis... si, ducand lucrurile si mai departe, coprule o haina efemera imbracata de sufletul nemuritor in scurta lui existenta terestra...

    RăspundețiȘtergere